Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Диван, легло и бюро в едно

Дизайнера Simone Brewster създава Warhol, като комбинира в изобретението си три интериорни модула - диван, легло и бюро.

Предлагайки три неща в един продукт, поредната компактната идея, е отново насочена към оптимизация на итериора при малките пространства, т.е. насочена към онези потребители, които не раполагат с много-много място в жилищата си.

По-долу ще видите, че диванът лесно се разтяга и се трансформира в легло, като облегалката на този диван е направена така, че да се ползва и за бюро.

назад ...

Създадоха стол, който удължава живота

Седенето повече от четири часа на ден увеличава шанса от поява на хронични заболявания.

То е нарастващ здравен проблем, който може да предизвика рак, диабет и сърдечно-съдови заболявания.

Вдъхновен да се справи с липсата на физическа активност в съвременния живот, един френски дизайнер смята, че е изобретил решението. Столът "Inactivite", който има само два крака, натоварва мускулите на човека, който седи на него, за да го държи в изправено положение.

прочети повече ...

Създадоха „интелигентно” легло - Balluga Smart Interactive

Спането върху облак най-накрая може да се превърне в реалност, благодарение на ново легло, което ще бъде показано по време на изложението Gadget Show Live във Великобритания този месец.

Леглото Balluga Smart Interactive ви позволява да контролирате твърдостта и точната температура на вашия матрак чрез комбинация от вградени технологии. Допълнителните функции включват възможност за следене на сигурността на дома ви, синхронизиране с iTunes, контролиране на осветлението и връзка с вашето електронно устройство за четене, което автоматично се изключва след като заспите.

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии