Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Диван, легло и бюро в едно

Дизайнера Simone Brewster създава Warhol, като комбинира в изобретението си три интериорни модула - диван, легло и бюро.

Предлагайки три неща в един продукт, поредната компактната идея, е отново насочена към оптимизация на итериора при малките пространства, т.е. насочена към онези потребители, които не раполагат с много-много място в жилищата си.

По-долу ще видите, че диванът лесно се разтяга и се трансформира в легло, като облегалката на този диван е направена така, че да се ползва и за бюро.

назад ...

Създадоха „интелигентно” легло - Balluga Smart Interactive

Спането върху облак най-накрая може да се превърне в реалност, благодарение на ново легло, което ще бъде показано по време на изложението Gadget Show Live във Великобритания този месец.

Леглото Balluga Smart Interactive ви позволява да контролирате твърдостта и точната температура на вашия матрак чрез комбинация от вградени технологии. Допълнителните функции включват възможност за следене на сигурността на дома ви, синхронизиране с iTunes, контролиране на осветлението и връзка с вашето електронно устройство за четене, което автоматично се изключва след като заспите.

прочети повече ...

Ерата на сгъваемите мебели дойде

Тъй като нашият начин на живот стават все по-номадски, мебелният дизайн също трябва да се адаптира към тази промяна.

Холандското студио за интериорен дизайн Makkink & Bey е най-новата марка, която предлага решение на въпроса с номадския начин на живот, създавайки колекция от мебели, които буквално можете да носите на гърба си.

Студиото проектира редица концептуални произведения за изложбата на жилищните пространства, която се провежда в момента в Музея Textiel в Тилбург, Холандия...

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии