Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Функционални мебели за хол

Дизайнерите от Santandrea Arredi са специализирани в проектирането на изящено обзавеждане за дневната и хола. Те произвеждат продукти в класически и модерен стил по поръчка на клиентите.

Една от техните зашеметяващи серии е колекцията мебели за съхранение на вещи Easy Product Line.Тя предлага богато разнообразие от модулни шкафове и рафтове.

Въпреки че компонентите са модулни, когато ги съберете заедно, те изглеждат като едно цяло. Освен това, визията на шкафовете е толкова артистична, че много от Вашите гости могат да се заблудят, че това са скулптурни произведения на съвременното изкуство.

Шкафовете от Easy Product Line са практични и функционални решения за съхранение на вещи и същевременно са и атрактивна фокусна точка. Към модулните шкафове може да добавите и стабилни стенни рафтове и библиотечки.

Независимо дали ще използвате тези мебели за преграждане на пространството в стаята, за бюро, шкаф, стелаж, знайте, че благодарение на тях ще дарите интериора на хола с изящна красота и артистичност.

назад ...

Последни тенденции в мебелирането директно от Стокхолм

В момента се провежда Изложението на мебели и осветление в Стокхолм, в което се показва най-доброто от скандинавския интериорен и промишлен дизайн.

Ето един бърз преглед на основните тенденции при мебелите за 2014 г. и 2015 г. директно от модната столица на интериорния дизайн.

Чиста класика

Интериорите стават все по-индивидуални...

прочети повече ...

Панорама на модата в панаира

Актуалната мода в обзавеждането ще покажат участници в новото изложение за мебели и вътрешен дизайн „InterHomeDesign“, организирано от Международен панаир Пловдив. Неговото първо издание ще се състои от 11 до 14 май 2011 година.

Въпреки кризата в мебелната индустрия, ще се представят фирми и експонати от Австрия, България, Гърция и Турция. Те ще демонстрират обзавеждане  за дома, офиса, градината и балкона, дамаски, интериорен  текстил, украса и аксесоари, декоративни изделия от бетон и керамика, уникални арт мебели, текстилни подови настилки, витражи и мозайки, електроматериали и компоненти, ковано желязо, паркети, водни спални системи.

прочети повече ...

АРХИВ

Декември

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии