Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Детската стая - един максимално комфортен свят

Детето прекарва значителна част от живота си в своята стая. За него тя е извор на спомени през целия му живот по-късно и затова нейното обзавеждане е от изключителна важност.

Основната задача на родителите е да му създадат един малък свят, в който то да се чувства максимално комфортно, да му се обезпечи уютна атмосфера, спокойствие и защита.

Психолозите отдавна са доказали, че стаята пряко влияе на развитието на личността и установяването на характера.

На първо място трябва да се определят материалите. Идеалният под е дървен, от естествено дърво или ламинат, който е антистатичен и не отстъпва по естетика на дървото.

Тъй като 5-6-годишните играят, скачат и се движат много, почти задължително е поставянето на килим, дали от стена до стена или само в къта за игра зависи от вас.

Важното е лесно да се почиства, да е антистатичен. Цветовете могат да се изберат в хармония с цялостния дизайн на стаята.

Стаята не бива да е нито прекалено голяма, нито твърде тясна, недопустимо е леглото да е на прозорец или врата. Тавана може да украсите с облаци, птички, звезди.

назад ...

Изчистете дома си от ненужните вещи

Лятото е идеалният период да запретнете ръкави и да се отървете от излишните вещи, с които е затрупан дома ви. Не знаете от къде да започнете? Ето списък с неща, които със сигурност вече не ви трябват.

Дрехи, които не носите
Основно правило: ако не сте го носили от две години и то няма никаква силна сантиментална стойност, отстранете го от гардероба ви.

прочети повече ...

Как да направите ниския таван да изглежда по-висок

Ниският таван е едно от най-трудните неща, с които интериорните дизайнери трябва да се справят. Затова те винаги се опитват да го направят да изглежда по-висок чрез визуални измами.

Тайната е в осветлението

Много често най-подходящата лампа за една стая е такава, която виси от тавана и свети надолу. Въпреки това, ако таванът се освети, това може да го направи да изглежда по висок и лек.

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии