Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Няколко идеи за декориране у дома

Когато човек е в отпуск и е решил да не ходи на почивка (или няма възможност) бързо губи ''интерес'' към безделието и трябва да се занимава с нещо. Ето ви и няколко занимавки за разтуха през лятото.

Цветната керамика е интересна и е свързана с боядисаните в различни ярки цветове керамични саксийки и сандъчета, които са еднакво ефектни в градината и у дома.

Засадете в тях цъфтящи едногодишни видове, които ще създават свежо настроение за вас и близките ви.

За да промените атмосферата у дома в зависимост от сезона най-лесният начин е да използвате различните материи, защото в в текстила е тайната.

За лятото изберете малки декоративни възглавнички, ефектни калъфи за столовете в трапезарията и ефирни завеси в ярки, весели цветове. Най-подходящи естествено са флоралните мотиви.

Идеално украшение за перваза в дневната или кухнята са цветове от природата. Само трябва да накъсате нежни цветя и треви от градината или някоя поляна и ги пъхнете в стъклени вазички или бутилки от цветно стъкло.

Ако обичате изкуството, което виси по стените, акцентът пада върху аксесоарите. Затова променете стериотипа и изберете нов дисплей за вашите любими картини, снимки и т.н. Този сезон може да заложите на по-леките аксесоари.

назад ...

Как да направите ниския таван да изглежда по-висок

Ниският таван е едно от най-трудните неща, с които интериорните дизайнери трябва да се справят. Затова те винаги се опитват да го направят да изглежда по-висок чрез визуални измами.

Тайната е в осветлението

Много често най-подходящата лампа за една стая е такава, която виси от тавана и свети надолу. Въпреки това, ако таванът се освети, това може да го направи да изглежда по висок и лек.

прочети повече ...

Как да превърнете банята си в СПА

Превърнете банята си в СПА с тези лесни и евтини идеи.

Отворете пространството

Може да звучи налудничаво, но премахването на вратата на вашата душ-кабина ще придаде ефирност на вашата баня. Освежаваща палитра от сини и зелени нюанси дава усещането за  чистота и свежест и създава спокойна атмосфера.

Сложете свещи...

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии