Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Няколко идеи за декориране у дома

Когато човек е в отпуск и е решил да не ходи на почивка (или няма възможност) бързо губи ''интерес'' към безделието и трябва да се занимава с нещо. Ето ви и няколко занимавки за разтуха през лятото.

Цветната керамика е интересна и е свързана с боядисаните в различни ярки цветове керамични саксийки и сандъчета, които са еднакво ефектни в градината и у дома.

Засадете в тях цъфтящи едногодишни видове, които ще създават свежо настроение за вас и близките ви.

За да промените атмосферата у дома в зависимост от сезона най-лесният начин е да използвате различните материи, защото в в текстила е тайната.

За лятото изберете малки декоративни възглавнички, ефектни калъфи за столовете в трапезарията и ефирни завеси в ярки, весели цветове. Най-подходящи естествено са флоралните мотиви.

Идеално украшение за перваза в дневната или кухнята са цветове от природата. Само трябва да накъсате нежни цветя и треви от градината или някоя поляна и ги пъхнете в стъклени вазички или бутилки от цветно стъкло.

Ако обичате изкуството, което виси по стените, акцентът пада върху аксесоарите. Затова променете стериотипа и изберете нов дисплей за вашите любими картини, снимки и т.н. Този сезон може да заложите на по-леките аксесоари.

назад ...

Колко често трябва да си сменяте възглавницата от здравна гледна точка

Може да имате любима възглавница, която изглежда ви помага да спите по-добре. Но тя може да предизвика акне и алергии, ако е по-стара от шест месеца. Това е така, защото мръсотия, мазнина, акари и мъртва кожа може да се натрупват в по-големите възглавници.

Д-р Робърт Оуксаман, директор на Институт Sleep to Live в Мебейн, Северна Каролина, каза, че хората, които спят на стари възглавници, могат да излагат лицата си върху мръсотия, мазнина и мъртви кожни клетки, които могат да предизвикат акне.

прочети повече ...

Изчистете дома си от ненужните вещи

Лятото е идеалният период да запретнете ръкави и да се отървете от излишните вещи, с които е затрупан дома ви. Не знаете от къде да започнете? Ето списък с неща, които със сигурност вече не ви трябват.

Дрехи, които не носите
Основно правило: ако не сте го носили от две години и то няма никаква силна сантиментална стойност, отстранете го от гардероба ви.

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии