Анкета

Има ли място за сравнение между мебелите, произвеждани в България и тези, които са произведени в чужбина?

Ladybird - малка вана за малка баня

Обикновено за банята се отделя минимално пространство от дома, с цел да се предостави възможно най-голяма площ за останалите помещения, в които прекарваме значителна част от времето си, като кухнята или всекидневната.

Като към това прибавим и факта, че традиционно в банята държим множество разнообразни предмети като козметика, хавлиени кърпи, почистващи препарати и какво ли още не, то едва ли някой ще се учуди на усилията на дизайнерите да решат именно проблема с недостига на място.

От тук се появява и все по-разпространената напоследък тенденция за практично и мултифункционално обзавеждане на банята, както и за пестене на водните ресурси.

Едно от решенията в тази насока е Ladybird ("Калинка") на младата австралийска дизайнерка Coco Reynolds. Това практично решение за баня представлява уникално съчетание на компактна вана и тоалетка за банята.

В горната част на мебела е разположена тоалетката с вградена мивка. Когато капакът на мивката се повдигне, Ladybird се превръща в кокетна вана за отмора и релаксация. В нея не можете да се излегнете, а само да седнете, но този малък недостатък в никакъв случай няма да ви попречи да почувствате неповторимия комфорта и приятното изживявания от взимането на вана. И не на последно място – използва по-малко водни ресурси.

Освен всичко друго, ваната включва и удобно стъпало, което улеснява влизането и което може да бъде прибрано навътре през времето, през което не се използва. Малката кокетна ваничка Ladybird се предлага в 3 различни разцветки – червено, черно и бяло.

назад ...

8 лесни начина да добавите цвят към интериора на дома си (част 2)

Не се страхувайте да внесете цвят и идентичност в дома си. Ето още няколко съвета как да го постигнете.

Класическо бяло с цветни акценти

Кухня в неутрално бяло може да бъде освежена с ярко пъстро килимче. Дори и при бели стени и шкафове, няколко ярки акцента по пода или на масата наистина ще развеселят помещението.

Морска синева...

прочети повече ...

8 лесни начина да добавите цвят към интериора на дома си

Защо да се придържате към скучното бежово, когато можете да освежите дома си с необикновени цветове? Ето няколко идеи как направите дома си по-пъстър.

Небесна синева

Просто защото навън е мрачно, това не значи, че не можете да освежите пространството отвътре!
Цвят кобалт по стените ще направи така, че белите ви шкафове да грейнат мигновено!

Балансирайте яркостта с акценти от по-топлата гама, като оранжева ваза или пресни зеленчуци в купа в центъра на стаята.

прочети повече ...

АРХИВ

Ноември

Октомври

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Юли

Юни

Май

Април

Март

Февуари

Януари

Декември

Ноември

Октомври

Септември

Август

Търси в статии